top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag aan ons? Wie weet staat het antwoord hier al tussen.

Zo niet, dan kun je ons mailen op info@rootspremiumgym.com

WAT IS ROOTS?

PROEFLES & PROEFMAAND

PRAKTISCH

OPZEGGEN & PAUZEREN

UPGRADEN/DOWNGRADEN

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

 

 

 

 

ROOTS?

*Voor wie is ROOTS Yoga & Mobility Studio?
ROOTS is voor iedereen die houdt van een toegankelijke en comfortabele sfeer. We geven verschillende vormen van Yoga, van Yin tot Vinyasa. Ook Mobiliteitstrainingen, speciaal voor de actieve sporters onder ons die hun mobiliteit willen verbeteren. 

*Wat voor lessen worden er aangeboden?

Wij geven Hatha, Yin, Vinyasa, Slow Flow, Nidra, Restorative, Hormoon-Balans Yoga en Animal Flow. Daarnaast bieden we ook mobiliteitstrainingen en sportmassages. Kijk voor meer informatie over wat je allemaal doet in de verschillende lessen bij het kopje Aanbod.

*Kan iedereen meedoen met de verschillende lessen?

Absoluut, onze ervaren docenten maken de lessen toegankelijk voor elk fitheidsniveau.

PROEFLES

*Kan ik een proefles volgen?

Je bent meer dan welkom bij ons. Via onze website kun jij je inschrijven om een proefles te volgen of om een proefmaand af te sluiten. Met onze proefmaand kun je bij de Studio alle lessen volgen, maar ook de lessen bij de Box. 

*Hoeveel kost een proefles?

Een proefles kost 5 euro. Ga je daarna door naar een proefmaand dan krijg je deze 5 euro terug als tegoed om te spenderen binnen onze horeca. 

*Kan ik meerdere proeflessen volgen om jullie aanbod te kunnen proberen?

Daar hebben wij een oplossing voor; onze proefmaand. Voor een kleine prijs kun je een 4 weken lang alle soorten lessen uit proberen bij de Box en bij de Studio. Deze proefmaand is voor nieuwe leden die ROOTS nog niet kennen. Je kunt deze proefmaand dus maar eenmalig aanschaffen.

*Hoe boek ik een proefles?
Bij Prijzen en Aanmelden kun je de knop 'proefles' vinden.  Vervolgens stuurt de website je vanzelf naar onze app en rooster waarin jij je proefles kunt boeken.

 

*Wat moet ik mee nemen of weten voor een proefles?

Je hoeft alleen jezelf in comfortabele kleding mee te nemen. Handig om in de kleding die je aan wilt tijdens de les bij onze Studio aan te komen, wij hebben bij de Studio geen aparte kleedruimte. 

PRAKTISCH

*Kan ik een vriend of vriendin meenemen?

Natuurlijk, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Omdat we een maximale groepsgrootte per les hebben, vragen we wel of de vriend(in) zich registreert voor de les. Dit kan via een proefles of met de aanschaf van een drop-in (wanneer er geen intentie is om verdere lessen te volgen).

 

*Hoe werkt het aan- en afmelden voor de lessen?

Via de “Leden Log In” óf via onze ROOTS Premium Gym app kun jij je inschrijven voor de verschillende lessen. Je kunt je tot 1 uur voor de start van de les of het tijdsblok inschrijven en maximaal 4 uur van te voren kosteloos uitschrijven. Korter van te voren kan ook, maar dan ontvang je de credit voor die les niet retour.

 

*Hoe kan ik mijn ritten gebruiken?

Ieder abonnement heeft een aantal ritten (5, 9, 13 of onbeperkt). Deze ritten zijn gekoppeld aan punten. Een les van 60 minuten kost 4 punten en een les van langer dan 60 minuten kost 5 punten.

Voor een 5x abonnement krijg je 22 punten, bij 9x abonnement 38 punten, bij 13x abonnement 54 punten en bij het onbeperkt abonnement 140 punten. 

Zo kun je (wanneer je uitgaat van een 5x abonnement) 5x meedoen met een les van 60 minuten. Maar je kunt de verdeling ook anders maken door 3x een 60 minuten les te volgen en 2x een langere les te volgen. 

Dit geeft iedereen de vrijheid om zelf te bepalen welke lessen hij/zij volgt. 

*Wanneer gaat een les door?

Een les gaat door wanneer er minimaal 2 deelnemers zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt de deelnemer op de hoogte gebracht dat de les wordt geannuleerd. 

 

OVER ONZE ABONNEMENTEN

*Zijn de abonnementen doorlopend?

Ja, onze abonnementen zijn doorlopend (met uitzondering van onze proefmaand). Of je nu kiest voor een standaard maandelijks opzegbaar abonnement of voor een 12 maanden abonnement, beide zijn doorlopend. Wanneer jouw 12 maanden abonnement afloopt verandert deze automatisch naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor hetzelfde aantal ritten. 

*Ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe doe ik dit?

Jammer dat je stopt! Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@rootspremiumgym.com. Zoals aangegeven bij de aanmeldpagina hanteren wij één kalendermaand opzegtermijn. Dit betekent dat je de volgende incasso nog betaald en het daarna stopt.

*Ik wil mijn abonnement pauzeren, kan dat?

Ja, dit is zeker mogelijk. Als je langer dan 8 weken weg bent, is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Daarnaast kun je een abonnement ook pauzeren bij een langdurige blessure of wanneer je zwanger bent.

*Kan ik mijn ritten die ik niet gebruik overdragen aan een ander?

Nee, critten zijn persoonlijk en kunnen daarom niet overgedragen worden aan een ander, dit geldt voor de rittenkaarten en de abonnementen.

UPGRADEN & DOWNGRADEN ABONNEMENT

*Ik heb niet genoeg aan mijn huidige aantal ritten per maand, kan ik mijn abonnement upgraden?

Als je meer ritten nodig hebt per maand, dan kan je via de app jouw abonnement per direct upgraden, de extra ritten komen dan meteen op jouw account. Het maakt niet uit of je een maandelijks opzegbaar of een jaarabonnement hebt. Het jaarabonnement zal na een upgrade niet opnieuw starten met 12 maanden, maar gewoon doorlopen vanaf het moment dat je deze gestart bent met het eerdere abonnement. 

 

*Ik heb aan het einde van de maand steeds ritten over, kan ik mijn abonnement downgraden?

Ook dit is zeker mogelijk, hierbij geldt wel een kalendermaand opzegtermijn. Wanneer je in een bepaalde maand je abonnement aanpast naar een lager abonnement via de app, dan zal je de eerstvolgende kalendermaand eerst nog een keer je oude abonnement betalen. De kalendermaand daarna, op de eerste van de maand, gaat vervolgens het verlaagde abonnement in. Net als bij het upgraden maakt het niet uit of je een maandelijks opzegbaar of een jaarabonnement hebt. De tijd van het jaarabonnement loopt gewoon door en er wordt niet opnieuw 12 maanden gestart. 

 

*Is het mogelijk om voor een bepaalde periode mijn abonnement te upgraden of downgraden?

Ja, let hierbij goed op dat een upgrade altijd direct ingaat en een downgrade een kalendermaand opzegtermijn heeft. Je kunt via de app jouw abonnement zelf up- of downgraden, maar mocht je het toch lastig vinden om het zelf uit te zoeken, dan kun je ons altijd mailen op info@rootspremiumgym.com en helpen wij je verder.

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Wij werken samen met BedrijfsFitness Nederland (BFNL). Informeer bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn. 

*Van mijn werkgever ontvang ik korting om via BedrijfsFitness Nederland te sporten. Wat is er mogelijk?

Wanneer je werkgever is aangesloten bij BedrijfsFitness Nederland dan kun jij eenvoudig jouw nieuwe abonnement via hen aanvragen. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Dit kan een voordeel van wel 40% opleveren, maar let wel dit verschilt per werkgever. 

*Ik heb al een abonnement bij ROOTS. Kan dit abonnement omgezet worden?

Ja dat kan! Heb jij een maandelijks opzegbaar abonnement dan kan je abonnement eenvoudig omgezet worden naar een BFNL abonnement. 

Heb jij een 12 maanden Abonnement? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en het eerstvolgende moment om jouw abonnement om te zetten.

*Ik heb een BFNL abonnement aangevraagd, en nu?

Gefeliciteerd! Wij ontvangen nu automatisch jouw aanvraag en dan wordt jouw nieuwe abonnement geactiveerd per de afgesproken ingangsdatum. 

Er ligt een overeenkomst voor je klaar in de Studio om te ondertekenen. Daarna wordt het abonnement formeel goed gekeurd.

ROOTS
PROEFLES & PROEFMAND
PRAKTISCH
OPZEGGEN PAUZEREN
UPRADE DOWNGRADE
BFNL
bottom of page