top of page
ROOTS-original.jpg
C06A1151.jpg
_06A4479-Verbeterd-NR-11.jpg

ROOTS de BOX is onderdeel van ROOTS Premium Gym
 

ROOTS Premium Gym is een sportieve community in Utrecht. Het bestaat uit de Box, de Studio en Teambuilding.
We begonnen in 2012 met 1 groepje onder de naam: BuitenGewoonFit. Nu, meer dan 11 jaar later zijn we een heus begrip in Utrecht. En trots op onze grote groep loyale leden. 

JULLIE ZIJN ONZE ROOTS!
 

The BOX
Onze Box is onze sportschool met een uniek aanbod in groepslessen, personal training, small group trajecten en ruimte voor zelfstandig trainen. De Box kun je vinden aan de Tractieweg 206 in Utrecht. De ruimte is 650 vierkante meter groot en van alle gemakken voorzien, inclusief chill-area, bar, kleedkamers, kluisjes en douche. 

 

Waarom trainen bij de Box?
De Box is voor iedereen, of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht, voldoende uitdaging en een comfortabele sfeer. Niks moet, alles mag! Wij willen je leren kennen, je naam en je grenzen, zodat jij ze kan gaan opzoeken. Zien we je gauw?

 

The STUDIO
Onze Studio is om de hoek van de Box, aan de Vlampijpstraat 141, geopend sinds 2024. Een prachtige ruimte waar wij yogalessen, mobility trainingen en sportmassages geven. Deze plek is speciaal voor het werken aan flexibiliteit en kracht van jouw lichaam en geest.

TEAMBUILDING
Naast onze lessen in de Box en de Studio bieden we nu ook sportieve teambuilding aan.

 

Heb jij vragen voor ons?
Mail ons op: info@rootspremiumgym.com

_06A4739-29.jpg
C06A6552.jpg
bottom of page