top of page
ROOTS YOGA STUDIO UTRECHT

WIJ ZIJN

Ontwerp zonder titel (2).png
ROOTS YOGA STUDIO UTRECHT

Ons aanbod

Wij bieden elke dag verschillende lessen aan, dus luister waar jij vandaag behoefte aan hebt. Je kunt jezelf in elke les op mentaal of fysiek niveau uitdagen. Wil je liever een actievere Vinyasa Yoga om te bewegen op het ritme van jouw adem? Of juist iets langer stil te staan in de houdingen tijdens een Hatha les? Wil je focussen op het verbindende weefsel in jouw lichaam, sluit dan aan bij onze Yin.

ROOTS YOGA STUDIO UTRECHT

Mentaal welzijn

Naast de fysieke bewegingen die je zal maken op de mat, zal je bij ons ook op een mentaal niveau worden uitgedaagd. Door met aandacht, intentie en adem te bewegen versterk je de verbinding tussen lichaam en geest. In onze huidige drukke wereld vergeten we wel eens hoe deze connectie ons welzijn kan beïnvloeden. Dus ontdek hoe jij je kan verbinden tijdens een van onze lessen. 

ROOTS YOGA STUDIO UTRECHT.jpg

Check in

Voor ons is Yoga een moment om met aandacht aanwezig te zijn en  zonder oordeel in te checken:
Hoe voelt mijn lijf vandaag?
Waar gaan mijn gedachtes naartoe?
Wat is er gaande op dit moment? Dit soort vragen hebben geen eenduidig antwoord, want jouw staat van z
ijn beweegt mee met alles wat er om je heen gebeurt.

Stap met ons op je mat en ontdek wat er gaande is vandaag.

Onze Passie Voor Yoga

In 2024 is ROOTS Yoga & Mobility Studio geopend! Op een toplocatie in Utrecht hebben wij een plek gecreëerd waar jij op je mat kan stappen en jouw kalmte, kracht en (mentale) flexibiliteit mag ontdekken.

WIE ZIJN WIJ?

Een fijne, toegankelijke yoga studio voor iedereen. Onze locatie bevindt zich in Utrecht, in de buurt van Station Zuilen. Wij verzorgen bijna elke dag lessen en nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Wij staan klaar voor jouw zoektocht naar fysieke en mentale flexibiliteit en kracht. 

ROOTS YOGA STUDIO UTRECHT

PROEFMAAND

NIEUW BIJ ROOTS?

Kom 28 dagen onbeperkt lessen volgen bij de Studio (en de Box) en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze lessen. Start hier met jouw yoga avontuur.

ONZE DOCENTEN

contact

Vlampijpstraat 141

3534 AR Utrecht

M 06-39645832

T 030-227 3544

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

STEL ONS JOUW VRAAG

Bedankt voor je vraag!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page