top of page

FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze teambuilding activiteiten. Mocht uw vraag hier niet beantwoord worden, neem dan gerust contact met ons op via info@rootspremiumgym.com.

Wat is ROOTS Teambuilding?

ROOTS Teambuilding is deel van ROOTS Premium Gym. Onze ROOTS teambuilding is organisatie die unieke en op maat gemaakte teambuilding activiteiten organiseert om de samenwerking, communicatie en teamdynamiek van groepen te verbeteren.

Voor wie zijn jullie activiteiten bedoeld?

Onze activiteiten zijn bedoeld voor diverse groepen, waaronder bedrijven, organisaties, scholen en andere groepen die hun teamverband willen versterken. Wij zijn gespecialiseerd in kleinere groepen en fysiek actieve onderdelen voor een sportieve teambuilding.

Wat voor soort activiteiten bieden jullie aan?

Wij bieden een breed scala aan activiteiten, variërend van outdoor avonturen en probleemoplossende uitdagingen tot creatieve workshops en indoor teambuilding spellen. Onze activiteiten zijn ontworpen om zowel plezierig als leerzaam te zijn. Kijk bij ons aanbod naar de verschillende mogelijkheden.

Kunnen jullie activiteiten op maat worden gemaakt?

Ja, absoluut! We begrijpen dat elk team uniek is, daarom bieden we activiteiten op maat aan die passen bij de behoeften, doelen en grootte van jouw groep.

Hoe lang duren jullie activiteiten?

De duur van onze activiteiten is in de basis 2 uur, jij mag zelf kiezen welke activiteiten je in deze 2 uur wilt doen. Uiteraard kan de sessie ook uitgebreid naar langer dan 2 uur, allemaal afhankelijk van jouw keuze en voorkeuren.

Waar worden de activiteiten gehouden?

We hebben twee prachtige locaties in de buurt van Station Zuilen in Utrecht, hier hebben we zowel binnen als buiten ruimte voor de activiteiten.

Kunnen we jullie ruimte ook huren voor onze eigen presentatie/activiteit?

Ja, zeker kan dat! Je kunt onze ruimte huren en eventueel een flipover, beamer of schrijfmateriaal van ons lenen.

Moeten we zelf iets meenemen?

Wij hebben alle benodigde materialen voor de activiteiten. Zorg dat je in actieve kleding aanwezig bent en voor de outdoor activiteiten is het verstandig om kleding aan te trekken die vies mogen worden. Ook handig om een flesje water mee te nemen.

Is ervaring vereist voor deelname aan de activiteiten?

Nee, onze activiteiten zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen van alle ervaringsniveaus. Ze zijn gericht op samenwerking en plezier. Onze sportievere activiteiten zijn fysiek intensiever, maar nog steeds haalbaar voor mensen met uiteenlopende fitheid niveaus. Een uitzondering hierbij is de Strong (wo)man Clinic, deze activiteit kán wel door elk niveau worden uitgevoerd, maar is leuker om te doen met een groep die gewend is aan intensievere fysieke activiteiten. 

Onze activiteiten zijn in de basis actief, mochten er fysieke beperkingen zijn in jouw team, neem dan contact met ons op om te kijken of onze Teambuilding geschikt is.

Hoe kunnen we een teambuilding boeken?

Je kunt een teambuilding boeken door contact met ons via een offerte. Of stuur ons een mail naar: info@rootspremiumgym.com. We bespreken graag jouw wensen en behoeften om een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Wat gebeurt er als het weer niet meewerkt voor een outdoor activiteit?

Als het weer een buitenactiviteit onmogelijk maakt, werken we samen met u om een alternatieve oplossing te vinden, zoals het verplaatsen naar een indoor locatie of het plannen van een andere datum.

Heeft u nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op via een offerteaanvraag of een mail naar info@rootspremiumgym.com. We helpen je graag verder!

bottom of page