top of page

join the crew

DSC07721.jpg

HET ROOTS TEAM

Wij zijn ontzettend blij met ons team. Wij bestaan uit verschillende coaches, allemaal met een eigen achtergrond en kennis. Dit zie je dan ook weer duidelijk terug in de trainingen. 

Onze hoofdtraining: PowerFit, is door ROOTS zelf ontwikkeld en iedere coach wordt dan ook opgeleid om deze training te geven. En dan komt het leukste gedeelte, de coaches hebben binnen de PowerFit kaders de vrijheid om iedere training zelf te bedenken. Dit geldt trouwens ook voor alle andere trainingen. Wij geven je de tools om een training in te richten en daar gooi jij als coach dan weer jouw eigen sausje over. 

Het ROOTS Team bestaat daarnaast nog uit Management, een office Mastermind, Marketing, HR en een gastvrouw. Als hecht team trainen we samen, organiseren wij events en leren wij van elkaar. Een innovatief, persoonlijk en vooral actief team!

Check op deze pagina onze vacatures, stuur ons een mail en dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Tot snel bij ROOTS Premium Gym!

VACATURES

C06A8809.jpg

OPEN SOLLICITATIE

Wij staan altijd open voor toppers!

 

Staat er op dit moment geen vacature, maar lijkt het jou erg leuk om bij ons te komen werken? Bijvoorbeeld als coach, als gastvrouw of achter de schermen?

 

Mail dan naar: hr@rootspremiumgym.com voor een open sollicitatie.

ROOTS STAGE

Zoek jij voor jouw opleiding nog een stage?

Misschien is ROOTS wel de stageplek voor jou. Stuur ons een mail met een uitleg over jouw sport gerelateerde opleiding en het soort stage dat jij graag wilt lopen. Voel je vrij om bij ons langs te komen om te kijken hoe het erbij ons aan toe gaat achter de schermen.

Mail naar: info@rootspremiumgym.com

 

Tot snel bij de box! 

bottom of page