top of page

ACTIVITEITEN

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod in activiteiten voor jouw teambuilding. We maken onderscheid tussen een aantal klassieke teambuilding activiteiten, meer sportieve activiteiten en een aantal leuke ijsbrekers voor wat extra lachen tijdens de sessie. Laat ons bij je offerte aanvraag vooral weten welke activiteiten jou aanspreken. 

Klassieke activiteiten

De klassieke teambuilding activiteiten van ROOTS kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden en duren per stuk 30 minuten. Bij deze activiteiten komen de klassieke teambuilding thema's naar voren. Hoe werkt jouw team samen en wie neemt welke rol op zich? 
 

Thema´s van deze activiteiten zijn onder andere:
 Vertrouwen, Communicatie, Samenwerken, Respect of Inzicht. 

Activiteiten
1. Mijnenveld - Loods jouw geblinddoekte teamgenoten door het mijnenveld.

2. Brancard - Houdt de materialen op terwijl jouw team een parcours aflegt.

3. Zebrapad - Werk samen om de overkant te halen. 

4. Reuzehoepel - Behendig samenwerken om de grond niet te raken.

5. Eiland - Kunnen jullie samen op één eiland?

6. Torenhoog - Het plafond is "the limit". 

7. Copy&Paste - De communicatie van jouw team wordt op de proef gesteld. 

8. Balans - Kiest jouw team voor snelheid of kwaliteit?

C06A9018.jpg

Sportieve activiteiten

 Heb jij een actief team dat graag een tandje bijzet en het leuk vind om op een nieuwe manier uitgedaagd te worden? Dan is een van onze sportieve activiteiten misschien voor jouw team.


Activiteiten

 • Verbinding in sport - Verbonden door een groot touw terwijl je met jouw team een leuke en actieve bootcamp doet. Deze activiteit is buiten en zorg dat iedereen kleren aan doet die vies mogen worden! (Duur: minimaal 45 minuten.)
   

 • Highland ROOTS games - Een individuele krachtmeting, 8 onderdelen buiten uitgevoerd, vergelijkbaar met de Highland games uit Schotland. (Duur: minimaal 60 minuten.)
   

 • Strong (Wo)man Clininc - Krijg een training in het uitvoeren van de echte StrongMan oefeningen, zoals Atlas Stones, de Axel of de Yoke. Speciaal voor al fysiek actieve teams. (Duur: minimaal 90 minuten.)
   

 • Yoga - Kan jouw team wel een beetje zen gebruiken? Voeg dan een yoga sessie toe aan jouw teambuilding. Werk met beweging, ademhaling en mindfulness. (Duur: minimaal 45 min.)
   

 • Animal Flow - Animal Flow is een uitdagende workout waarmee naast kracht ook de mobiliteit, stabiliteit en coördinatie getraind wordt. Het is bewegingsvorm die zich volledig over de grond beweegt en de hele zaal gebruikt. Door de verschillende dynamische houdingen aan elkaar te linken ontstaat er een fijne flow die je net zo intens kan maken als dat je zelf wilt.

Roots Teambuilding Utrecht

Just For Fun

Naast alle communicatie, samenwerking en verbindingsactiviteiten is het als team uiteraard ook belangrijk om plezier te hebben. Daarom hebben we een aantal leuke activiteiten klaar staan. Fijn om te gebruiken als ijsbreker aan de start van jouw sessie, of juist om de teambuilding mee af te sluiten. Elke spel is 15 minuten.

 • Touwtrekken

 • Reuze Tafeltennis

 • Reuze Boter kaas en eieren

bottom of page