top of page

personal training

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Utrecht? Dan ben je bij ROOTS ook aan het juiste adres. Je kunt één van onze trainers inschakelen om samen met jou aan de slag te gaan. We hebben 3 trainers met ieder hun eigen specialiteit maar allemaal even bekwaam om een uitdagend traject op maat met je uit te zetten.

Het maakt niet uit met welk doel je bij ons aanklopt. Naast het welbekende doel om weer fit te worden vinden ook veel mensen hun weg naar ons wanneer ze zich weer goed in hun vel willen voelen. Bijvoorbeeld na een burn-out of bevalling. Wij geloven dat sporten een onderdeel is ván, van het algehele gevoel van gezond en fit zijn (en je voelen). Het is meer dan trainen. Het is je grenzen verleggen, stappen zetten, jezelf verbazen en uitdagen, nieuwe dingen leren en je ook sterker vóelen. Wij helpen je op weg!

We geven voornamelijk de trainingen op onze locatie. Die is voorzien van alle gemakken en voldoende materiaal. Aan huis is ook een optie, dit kan eventueel in overleg. 

Ben je benieuwd? Je kunt altijd een verblijvende intake inplannen met één van onze trainers om te kijken of we een match hebben! 

DSC06442.jpg
_06A5053-49.jpg

H I T E S H

Personal Trainer

✓ Strength training

✓ Lifestyle coaching

✓ Progression management

Beschikbaar op:  in overleg

''The combination of pushing all my clients hard to achieve their goals and providing an environment for no judgement, empathy-based training and education is what I pride myself on''

_06A2306-5.jpg

A N N E - L O T T E

Personal Trainer & Leefstijl coach

✓ Gezonde leefstijl coaching

✓ Chronische ziekte of beperking

✓ Zwanger & Fit

Beschikbaar op: maandag & woensdag

'' Ik ben opgeleid tot sportkundige en heb mijzelf gespecialiseerd in gezonde leefstijl en sporten met een chronische aandoening. Ik sta met een lach voor je klaar en samen maken wij er een duurzaam maar vooral leuk traject van! ''

_06A2679-1_edited_edited.jpg

NICKY

Personal Trainer 

✓ Buik/Billen/Benen
✓ Full Body kracht training

✓ Positieve gewoontes

Beschikbaar op: in overleg

"Intentioneel trainen is waar het voor mij om draait! Als afgestudeerd MILO Personal Trainer kan ik jou helpen je sportdoel naar een volgend niveau te tillen, door samen aan een gezondere leefstijl en mindset te werken."

_06A5084-52_edited.jpg

J A C O B

Eigenaar & Personal Trainer

✓ Zwanger & Fit

✓ Revalidatie/Back in Shape

✓ Krachtopbouw

Beschikbaar op: dagelijks behalve dinsdag

''Mijn specialisatie heb ik gericht op het back in shape komen. Het opbouwen van kracht en herstel na bijvoorbeeld een zwangerschap, burn-out of ongeluk waardoor je voor je gevoel fysiek 1 - 0 achter staat.''

DE TRAINERS

bottom of page