top of page

ZAKELIJK

TEAMBUILDING BIJ ROOTS

Bij ROOTS teambuilding maken wij jouw teambuilding (mid)dag op maat. Als uitgangspunt kun je bij ons een basis teambuilding kiezen, een 2 uur durende sessie inclusief koffie en thee. Daarnaast kun je bij ons extra activiteiten en/of diensten boeken voor een uitbreiding van jouw sessie.

Vraag bij ons een vrijblijvend een offerte aan en wij komen zo snel mogelijk bij je terug, uiterlijk binnen 2 dagen. Uiteraard kunnen we je ook telefonisch van dienst zijn. Mochten we onverhoopt jouw belletje missen, laat dan een voicemail achter met je naam en je telefoonnummer, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

ROOTS teambuilding is deel van ROOTS Premium Gym.

DE BASIS

ROOTS teambuilding bestaat standaard uit een 2 uur durende sessie inclusief koffie en thee. De prijs per deelnemer is €39,95 voor groepen tot en met 12 personen. Ook hanteren we een minimum bestedingsbedrag van €319,60, dit komt overeen met 8 personen. Voor groepen groter dan 12 personen gaat de prijs per persoon iets omhoog. Onze offertes maken we op maat, dus meer of minder deelnemers zijn altijd welkom. 
Vertel ons over jouw team en wat jouw wensen zijn voor een teambuilding. Wij kunnen een sessie samenstellen die past bij jou. Heb je zelf activiteiten gezien die jouw interesse hebben, laat het ons weten en dan voegen we deze toe.

UITBREIDING

Wil je graag meer activiteiten kiezen en duurt de combinatie daarvan meer dan 2 uur? Geen enkel probleem. De prijs hiervoor zal op maat gemaakt worden en is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de uiteindelijke teambuilding. Daarnaast kun je ervoor kiezen om onze sportruimte of studio ruimte voor of na de activiteiten af te huren en gebruik maken van bijvoorbeeld onze beamer of flipboard. Ook kunnen wij op aanvraag een lunch organiseren. 

Kortom, alle ruimte om er een nog groter feest van te maken.

OFFERTE AANVRAAG

Onze offerte aanvraag is helemaal vrijblijvend, daarnaast denken wij heel graag mee om voor jouw team een waardevolle teambuilding samen te stellen. Dus stel ons al je vragen, vertel ons over je team en wij helpen je verder. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren, je krijgt uiterlijk binnen 2 dagen reactie van ons op de aanvraag. 

bottom of page