join the crew

DSC07721.jpg

Huidige vacatures:

Coaches

Open per: 29 april 2022

Sluit per: 31 mei 2022

Het ROOTS team gaat uitbreiden en is op zoek naar jou!
 

Heb je een passie voor training geven? Combineer jij zelf ook het liefst krachttraining met conditionele workouts? Ben jij gewapend tegen de waanzin van groepen tot 12 mensen? Dan is Roots iets voor jou.

 

Wij zijn op zoek naar versterking!  Per 1 juli zijn wij op zoek naar nieuwe coaches voor 8 - 16 uur per week.  Ideaal voor naast je studie of werk.

 

Wij zijn Roots Premium Gym en onze Box staat in het Werkspoorkwartier in Zuilen. Wij bieden zowel indoor als outdoor kracht & conditietrainingen, Calisthenics, Olympic Weightlifting en Barbell trainingen aan. Met een team van 10 trainers zorgen wij dagelijks op professionele wijze dat leden goed begeleid worden, grenzen leren verleggen, zichzelf overstijgen maar vooral met plezier naar de gym komen.

 

Voor ons is het belangrijk dat je naast een sportdiploma op zak hebt gedreven, enthousiast, sociaal en flexibel bent. Het is fijn als je in Utrecht woont, ervaring hebt met (kracht)training geven en bereid bent een weekenddag in je werkweek op te nemen. Leeftijd maakt niet uit en achtergrond ook niet.

 

Ben je enthousiast geworden? Mail ons met je motivatie en werkervaring. Dan nemen wij contact met je op om de functie en alle mogelijkheden verder te bespreken.