VEEL GESTELDE VRAGEN

 
 

Heb je een vraag aan ons? Wie weet staat het antwoord hier al tussen.

Zo niet, dan kun je ons mailen op info@rootspremiumgym.com

PROEFLES

CORONA

LID WORDEN

ABONNEMENTEN

RITTENKAARTEN

OPZEGGEN

HUISREGELS

PROEFLES

*Kan ik een proefles volgen?

Ja zeker kan dit, jouw eerste proefles is ook gewoon gratis.

*Kan ik meerdere gratis proeflessen volgen om jullie aanbod te kunnen proberen, bijvoorbeeld buiten en binnen?

Daar hebben wij een oplossing voor; onze proefmaand. Voor maar 25 euro kun je een maand lang alle soorten trainingen uit proberen.

*Hoe boek ik een proefles?
Op onze homepagina kun je de knop 'proefles' vinden.  Vervolgens stuurt de website je vanzelf naar onze app en rooster waarin jij je proefles kunt boeken.

 

*Wat moet ik mee nemen of weten voor een proefles?

Je hoeft alleen een flesje water mee te nemen en kleding waarin je fijn kunt sporten. Voor buiten is het soms handig om een extra laagje aan te hebben die je altijd weer uit zou kunnen doen.

CORONA

*Wordt mijn QR Code gecontroleerd?

Ja, op basis van de nu geldende regels zijn wij verplicht bij binnenkomst de QR code van iedere sporter te controleren. Een medewerker van ROOTS scant bij de bar je QR code. Doordat iedere sporter ingeschreven staat voor een training of Open Box kunnen wij de legitimatie op basis de gegevens in de app checken.

 Mocht er niemand bij de bar aanwezig zijn (bijvoorbeeld bij de ochtendtrainingen), zorg er dan voor dat jij je telefoon meeneemt naar de zaal. De trainer scant dan je QR code bij binnenkomst van de zaal.

 

*Moet ik veel eerder aanwezig zijn voor een training?

Nee, wij gaan er van uit dat de controle maar een paar extra tellen van je tijd gaat kosten. Uiteraard ben je welkom om eerder te komen en bij de bar te wachten.

 

*Gaan er meer regels gelden?

Nee, vooralsnog is er enkel de regel dat de QR code gecontroleerd dient te worden.

 

*Hoe kan ik sporten zonder QR code?

De QR code verplichting geldt vooralsnog alleen in de Box. Je bent dus zonder QR code welkom om mee te trainen met alle buiten trainingen zoals de Bootcamp en Outdoor trainingen. 

 

*Mag ik zelfstandig buiten sporten met materiaal?

Ja dit kan zeker! Wij gaan zorgen voor 2x Open Air Box plekken buiten. Vooralsnog zonder overdekking. Bij de ingang van de Box richten we een “materiaal-station” in. Deze materialen mogen allemaal mee naar buiten. Bij slecht weer kunnen de Barbells niet naar buiten.

 

*Ik heb geen QR Code, kan ik mijn abonnement pauzeren?

Nee, een abonnement kan gepauzeerd worden bij (langdurige) blessure, zwangerschap of lang verblijf in het buitenland (langer dan 2 maanden). Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat er iedere dag mogelijkheden zijn om zonder QR code buiten te sporten.

 

 

Wij volgen de berichtgeving van het demissionair kabinet en daaropvolgend van het NOCNSF* op de voet. Mochten er regels wijzigen dan passen wij deze FAQ zo snel mogelijk aan. De regels zijn soms op verschillende manieren te interpreteren en de ervaring leert dat het NOCNSF* de maatregelen van het kabinet gedetailleerd uitwerkt voor de sportbranche. Daardoor kan het voorkomen dat deze FAQ later wordt aangepast wanneer de details vanuit het NOCNSF* bekend zijn.