top of page

CHANGE IS HERE

Bijgewerkt op: 12 okt. 2021

BuitenGewoonFit is ROOTS Premium Gym geworden.


Op 1 juli 2021 is BuitenGewoonFit ge-rebrand naar ROOTS Premium Gym. In deze blog lees je hoe BuitenGewoonFit gegroeid is als bedrijf en hoe de re-branding tot stand is gekomen.


BuitenGewoonFit is opgezet in 2012 als een buitensport bedrijf die Bootcamp trainingen in de stadsparken van Utrecht verzorgd en personal training aan huis, op locatie of in het park.

Wat begon met één training in de week in het Julianapark te Utrecht groeide al snel uit naar verschillende stadsparken en buitenlocaties op verschillende dagen en tijden. Zo zaten we in park Oog in al, park Transwijk, park Hoge Weide, het Julianapark, het Griftpark en het Wilhelminapark allemaal gelegen in Utrecht.


In 2016 is aan de vlampijpstraat te Utrecht onze eerste gym geopend: De Bootcamp Box. Naast buiten trainen kon je nu ook binnen trainen bij BuitenGewoonFit. We gaven hier voornamelijk power bootcamp trainingen en personal training. Later zijn hier speciale trainingen met barbells en Calisthenics bijgekomen.


Het trainen in onze gym werd een succes, steeds meer leden kwamen speciaal hiervoor en het werd steeds drukker in onze box. Tijd om uit te breiden! We hebben een tweede gym geopend in Utrecht waar we naast onze power bootcamp (inmiddels powerfit geheten) ook barbell lessen, calisthenics, Yoga en personal training verzorgden.


In 2019 zijn we teruggegaan naar één locatie/gym aan de tractieweg 206 te Utrecht. De andere twee locaties zijn tegelijkertijd gesloten en een dag later openden we onze nieuwe sportschool. In onze huidige gym/sportschool hebben we drie zalen waar we groepslessen en personal trainingen geven. Daarnaast kan je vrij trainen en voor of na de trainingen wat blijven drinken in onze chill area.


Ons huidige aanbod is inmiddels ook uitgebreid met Olympisch gewichtheffen, Olympic weightlifting of ook wel OLY genoemd. Deze barbell trainingen zijn gericht op kracht en techniek en kan je meerder keren per week bij ons volgen.


De focus is van buiten trainen naar binnen trainen gegaan, van de ongeveer 120 groepslessen die we per week verzorgen vinden er bijna 100 bij onze gym plaats. De naam BuitenGewoonFit was de perfecte naam voor hoe we begonnen zijn maar past nu niet meer bij ons. Om deze reden hebben we ervoor gekozen onze naam te re-branden naar ROOTS Premium Gym. Hetzelfde sport bedrijf maar met een nieuw jasje, een jasje waarmee iedereen snapt wat we doen en ons beter kunnen identificeren. We geven ook nog steeds buiten bootcamp trainingen


ROOTS Premium Gym is een unieke sportschool in Utrecht waar iedereen zich thuis kan voelen. Persoonlijkheid en kwaliteit vinden we het belangrijkste, bij ons ben je geen nummertje maar noemen we je bij naam. Hierom ook onze merkbelofte:


WE KNOW YOU

WE CHALLENGE YOU

WE LIFT YOU UP

162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page