top of page

trainingsaanbod

C06A3431.jpg

We hebben een breed aanbod aan groepslessen, hier leggen we de verschillen uit. Wij zorgen er voor dat élke les anders is zodat je altijd opnieuw wordt uitgedaagd en je veel afwisseling ervaart. Je kunt veel op eigen tempo en kracht doen, wij dagen je wel uit om tot het gaatje te gaan! 

POWERFIT

Deze trainingen geven we in onze Box. Je gaat aan de slag met gewichten en apparaten. Elke training is anders dus je wordt steeds opnieuw verrast en uitgedaagd. De trainingen zijn de perfecte combinatie tussen cardio en kracht.

OUTDOOR POWERFIT

Eigenlijk hetzelfde als onze PowerFit trainingen maar dan start je bij de Box, je pakt de materialen die je nodig hebt en jullie trainen buiten voor de Box. Met je neus in de wind maar je kettlebell gaat mee!

CALISTHENICS

Je kent het wel, de Human Flag. Trainen met alleen je lichaamsgewicht waarbij alles draait om controle van de spieren, mobiliteit, kracht en flexibiliteit. 

ULTIMATE FIT

Voor als je lekker lang wil door knallen. Ultimate Fit is een training vergelijkbaar met de PowerFit maar dan 90 minuten lang op een hoog niveau intensief trainen!

BARBELL

Ben je liefhebber van de Barbell? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Deze kracht trainingen draaien helemaal om de barbell. Denk aan: deadlifts, bench press en back squats.

OLYMPIC WEIGHTLIFTING

Wil jij je techniek verbeteren met de barbell? Werken aan je Push Jerk, Front Squat, Push Presh en nog veel meer? Doe dan mee met deze training. Specifieke oefeningen, veel techniek en heel veel kracht. 

BOOTCAMP

In de zomermaanden geven wij trainingen in het Griftpark. Deze Bootcamp trainingen zijn afgeleid van de klassieke Amerikaanse bootcamp trainingen. Verwacht een uitdagende training waarbij cardio gecombineerd wordt met kracht. 

bottom of page