top of page

BE YOUR BEST

Wat is Be Your Best?

?

Naast onze reguliere lessen bieden we ook verschillende

8-weken/6-maanden trajecten aan. Onze Be Your Best trajecten. Deze trajecten zijn een combinatie van groepslessen en personal training, in een vaste groep met een vaste trainer twee maal per week samen trainen. We hebben verschillende trajecten die verspreid door het hele jaar beginnen. 

 

Het Nutrition traject is een uitzondering op de regel. In dit traject ga je samen met een voedingsdeskundige aan de slag om de basisbeginselen te leren over jouw leefstijl. Wat is een gezond voedingspatroon? Welke invloed heeft slaap op je leefstijl? Dit en meer wordt tijdens verschillende workshops behandeld.

Klik hier om meer te lezen over dit traject.

 

Alle verschillende trajecten hebben hun eigen doelstellingen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er een nieuw traject aan komt? Stuur ons een mailtje op info@rootspremiumgym.com

VDÉ STOK ACHTER DE DEUR

VGROEPSGEVOEL ZORGT VOOR COMMITMENT

VGEEN DIEET MAAR BEWUSTWORDING

VTRAINEN MET EEN VASTE GROEP EN TRAINER

VVAN 0-METING TOT EINDRESULTAAT

VJE STELT JE EIGEN DOELEN

VVERSCHEIDENE TRAJECTEN 

VBE YOUR BEST: GÉÉN ALCOHOL

Roots_premiumgym.jpg

BYB - Athlete

Ik vond het zodanig geweldig dat ik mijn huidige sportabonnement heb opgezegd en bij jullie kom trainen. Ik voelde me als 'buitenstaander' enorm welkom door de persoonlijkheid waarmee de trainers, maar ook de andere abonnementhouders me hebben benaderd, iets wat ik nog niet eerder op zo'n niveau bij een sportschool heb meegemaakt. Ik heb nu pas ontdekt hoeveel invloed dat heeft op je sportprestaties, een welkome les ;) !

Denise - Be Your Best december 2021

BYB - Nutrition

Ik vond het nutrition traject (wat veel meer omvat dan alleen voeding) erg fijn. Kenneth leert je, vol enthousiasme, vanalles over voeding en gewoontes zonder je iets op te leggen of te ontzeggen. Ik heb geleerd wat bepaalde voeding met je doet, wat je op een dag nodig hebt en hoe ik daar zelf dagelijks betere keuzes in kan maken. 

Loes - Be Your Best Nutrition november 2022

Roots_premiumgym.jpg

NUTRITION

8 WEKEN

Start: volgt

Workshops: volgt

PRIJS: € 347,95

Roots_premiumgym.jpg

ATHLETE

8 WEKEN

Start: Mei 

Training:

PRIJS: € 289,95

DSC06935.jpgRoots_premiumgym

OUTDOOR

8 WEKEN

Start: 8 Mei

Training:

Maandag & Woensdag

18.30uur

PRIJS: € 289,95

bottom of page